Menü
Kosár

NYÁRI LEÁLLÁS! Az Iramko cégcsoport 2024. augusztus 12-től  2024. augusztus 23-ig szabadságolás miatt zárva tart. 

Rólunk

Az automatizálás, pneumatika, folyadéktechnológia,hidraulika, hajtástechnika, gépépítőelemek és szállítószalagok gyártása területén kínálunk megoldást.

Frekvenciaváltók, szervomotorok, szervóvezérlők, plc-k, érintőképernyők, érzékelők, hőmérséklet-szabályzók, tápegységek és egyéb vezérléstechnikai elemek forgalmazásával foglalkozunk.

Pneumatika termékek:
Mágnesszelep,pneumatika munkahenger, levegőelőkészítő, pneumatika fittingek és tömlők, pneumatikus megfogók, forgató hengerek, lineáris vezetett megoldások és egyéb vezétléstechnikai elemek.

Folyadéktechnológia:
Szivattyúk, mint csigaszivattyú,centrifugál szivattyú,memebrán szivettyú,perisztaltikus szivattyú, gumilapátos szivattyú, forgódugattyús szivattyú, rozsdamentes fittingek,csőszerelvények,szelepek,mechanikus és csúszógyűrűs tömítések és búvónyílások, betekintők.

Hajtsátechnika:
Hajtóművek, villanymotorok, általános hajtástechnikai elemek, mint lánckerék, ékszíjtárcsa,tengelykapcsoló,fogasléc,fogaskerék,menetes orsó,ékszíj,lánc,szorítóhüvely,kúpfogaskerék,támcsapágy,fogazott szíjtárcsa,emelőrendszerek és egyéb emeléstechnikai elemek, lineártechnika.

Gépépítőelemek:
Aluprofilok,kompatibilis profilok ismert aluprofil rendszerekkel,MK alumínium profil,gépépítő profil,szállítószalag,szállítópályák,szállítószalag rendszerek,hevedere szállítószalag,felhordó szállítószalag,palettás szállítópályák,munkaállomások, munka asztalok, hajtott és kézi lineáris rendszerek,

Hidraulika:
Hidraulika szivattyúk, hidraulika fittingek,

A kínálatunkban egyaránt megtalálható a magas minőségű Yaskawa, valamint a kiváló ár/érték aránnyal rendelkező Delta termékek is, melyek tökéletes megoldást nyújtanak mindenfajta erőátviteli rendszer elkészítéséhez. Legújabb partnereink révén a különböző jeladókból és a kisfeszültségű iparágban egyaránt növeljük kínálatunkat.

Folyamatosan keressük az új lehetőségeket, hogy a lehető legtöbbet nyújthassuk az ügyfeleinknek.

A feladatunk nem szűnik meg a jó árajánlat elkészítésével vagy a termék értékesítésével. Célunk, hogy a termékekkel együtt a hozzájuk szükséges szolgáltatásokat is biztosítsuk vásárlóink számára. Szakmai és műszaki tanácsadás biztosított akár a beszereléshez, akár a megfelelő termék kiválasztásához és végigköveti a termék élettartamát.

1, 2 vagy akár 3 év garanciával is beszerezheti nálunk új frekvenciaváltóját. A webáruházunkban történő vásárlás esetén biztosítjuk a 2 éves garanciát, és rendhagyó módon már 3 év garanciával érhető el a kínálatunkban szereplő Yaskawa A1000 vektoros vezérlésű professzionális frekvenciaváltó.

Váratlan meghibásodás lépett fel, gyors cserére van szüksége, leállt a gép és nem engedheti meg, hogy hosszú időre leálljon a termelés?

Egyes termékeink raktárkészletünkből akár azonnal kiküldésre kerülhetnek, így már másnap beszerelhetőek lecsökkentve a kiesett időt.

A 100%-ban magyar tulajdonban lévő Iramko cégcsoport már több mint 15 éve a piacon van. Dinamikusan fejlődünk és cégünk elhivatott az innováció mellett. Új partnerek keresésével szeretnénk a piac minél nagyobb részét elérni és kiszolgálni, mindezt magas színvonalon.

Kapcsolataink széles köre túlmutat beszállítóinkon és vásárlóinkon. Régóta kapcsolatban állunk egyetemekkel is, hogy a jövő nemzedéke akár nálunk tapasztalatot szerezve léphessen ki a munkaerőpiacra, vagy új ötleteivel, tudásával szolgálja cégünk előrehaladását. Szívesen fogadunk kutatókat és szakmai gyakorlatra hallgatókat. Kutatásokat végzünk és törekszünk új megoldások kifejlesztésére, megalkotására.

Projektjeink között többek között megtalálhatóak liftrendszerek programozásai, szökőkutak automatizálása és rendszerének összeállítása. (Bővebben a Referenciák menüpontban)

Bármilyen kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal.

Iramko cégcsoport tagjai:
- Iramko Automatizálás Kft.
- Iramko Folyadéktechnológia Kft.
- Iramko Hajtástechnika Kft.
- Iramko Pneumatika Kft.
- Iramko Trade Kft. (Gépépítőelemek részleg)

Központi elérhetőségünk:
info@iramko.com